lunes, 27 de noviembre de 2017

Comprensió


                                                        Dilluns
Llegir el següent text:

Ens fa molta falta el valor de la comprensió per relacionar-nos  bé amb els que ens envolten. Comprendre bé a la nostra família, germans, amics, companys...? Què fem per comprendre’ls millor.
Cada persona té el seu punt de vista la seva manera de pensar i  no per això l’hem de considerar com un enemic. Són idees diferents que després del diàleg poden arribar a ser semblants. Per tant estalviem-nos els enfrontaments.

                                                Dimarts


Comentar la següent vinyeta del còmic de Mafalda sobre la comprensió i el respecte.
 Resultat d'imatges de imagen mafalda comprensión y respeto                                              
                                               Dimecres

Comentar la següent frase:

Quien no comprende una mirada tampoco comprenderá una larga explicación.                                               Dijous

Comentar la següent imatge sobre la comprensió. A la imatge es veuen diferents tipus de botons, cadascun diferent dels altres, com les persones. Diferents però ens hem de comprendre els uns als altres.

 

                             Divendres

Llegir el següent text i comentar-lo:

Comprendre l’altre, posar-se en el seu lloc, no implica que els taparem les errades. Comprendre l’altre és entrar en el seu interior per guanyar-nos la seva confianza i des d’aquesta relació fer-li veure que ha de canviar d’actitud. Ser comprensiu és escoltar els altres encara que creguem que no té importancia allò que ens explica.